[SOLVED] [ ASK ] RF Control Server

View previous topic View next topic Go down

avatar
kunso
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 8

Reputation : 0

Points : 258

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

Postkunso on 20/11/2017, 1:28 pm

mau nanya, udah buka accountserver dan loginserver (run as admin) pas mau buka ControlServer_GloD.exe (run as admin) 

muncul gini
gini:


di folder initializenya ane edit ControlSystem dan rmt_env, itu ngedit ip nya gan

ada yang bisa bantu ?
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 20/11/2017, 5:20 pm

Itu ente abis ngapain gan? Mau jalanin server apa gmn? Bukanya zoneserver gan, servercontrol ntah itu buat apa wkwk




avatar
FajriGusnadi
Founder
Posts : 106

Reputation : 19002

Points : 2147483933

Nation : Indonesia

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 20/11/2017, 5:24 pm

Copy folder script di zoneserver folder, timpa ke control server folder








 Dikarenakan WA saya masih error dan belum fix sampai sekarang, jadi untuk segala urusan donasi dan pemasangan iklan di forum RFPSC bisa hubungi saya melalui PM forum. Atau PM Official Staff forum lainya.





Thanks.


Fajri.
avatar
kunso
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 8

Reputation : 0

Points : 258

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

Postkunso on 25/11/2017, 12:08 pm

Valkyrie wrote:Itu ente abis ngapain gan? Mau jalanin server apa gmn? Bukanya zoneserver gan, servercontrol ntah itu buat apa wkwk

bukan, ane mau kaya CSP gitu loh. buat input2 

@FajriGusnadi wrote:Copy folder script di zoneserver folder, timpa ke control server folder

udah di coba, dan masih gabisa gan, sebelumnya ane udah nyoba itu.

gabisanya juga error yg sama. gitu juga
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 25/11/2017, 2:52 pm

@kunso mungkin itu ada script yg kelebihan sizenya, coba download datcutter, copas datcutter nya ke folder script zoneserver, klik2x trs execute programnya. Ntr dia motong sizenya gtu. Kalo udah, copas lagi script folder zoneserver nya ke folder csp nya




avatar
kunso
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 8

Reputation : 0

Points : 258

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

Postkunso on 25/11/2017, 6:41 pm

Valkyrie wrote:@kunso mungkin itu ada script yg kelebihan sizenya, coba download datcutter, copas datcutter nya ke folder script zoneserver, klik2x trs execute programnya. Ntr dia motong sizenya gtu. Kalo udah, copas lagi script folder zoneserver nya ke folder csp nya


tapi ane pake yang dari zoneserver dicopas ke yang di folder CSP nya gan, hasilnya sama gitu
avatar
Admin
Administrator
Posts : 38

Reputation : 0

Points : 336

Nation : Indonesia

View user profile http://rfps-community.forumotion.com

PostAdmin on 30/11/2017, 11:23 am

Problem kyk gini biasanya cm 3 sih,

1. Size dat nya melebihin size aslinya.
2. Script folder serverzone copas ke folder script di control server.
3. Script yang ga lengkap karena bawaan dari server files, mgkn bisa coba server files lain.



> Pastikan run as administrator
> Pastikan udah config folder initialize di csp nya. ( IP, Folder, dll )




avatar
RFPSC.Bot


Posts : 55

Reputation : 0

Points : 272

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

PostRFPSC.Bot on 13/12/2017, 7:33 pm

Since no news more than 7 days++

Thread considered as solved.

Thread locked.
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum