[SOLVED] Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level

View previous topic View next topic Go down

avatar
watch
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 328

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postwatch on 11th December 2017, 11:37 pm

Om mod min numpang tanya ane udh bs jalanin rf offline sampe up tp ada satu error ga bs pake armor dewan lvl 50 "unable to equip items: low skill level " armor dewan 45 bisa dipake ga ada masalah,mgkn master2 disini ada yg bisa bantu?ada kurang file apa ya?masternya ane pake golden mysteri pure..mohon bantuannya mastah
avatar
Franco


Posts : 113

Reputation : 106

Points : 402

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 12th December 2017, 12:26 am

Mgkn pt nya blm GM. Coba pake command %allskill 99999 ntr gm.

Kalo mau gm otomatis, pake panel gm capiroto yang udah gw post (ada di thread rf offline) cara pake nya di page 2 nya.




avatar
watch
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 328

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postwatch on 12th December 2017, 2:45 am

Valkyrie wrote:Mgkn pt nya blm GM. Coba pake command %allskill 99999 ntr gm.

Kalo mau gm otomatis, pake panel gm capiroto yang udah gw post (ada di thread rf offline) cara pake nya di page 2 nya.
Udah bro level bossme allskillpt udh dipake smua..yg armor dewan 45 bisa dipake ga ada masalah yg lvl 50 ga bs dipake udh coba di 3 race jg
avatar
Franco


Posts : 113

Reputation : 106

Points : 402

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 12th December 2017, 9:27 am

@watch itu char mu lvl brp gan?

Stau gw bawaan dr server itu armor lvl 65. Client side nya aja yang lvl 50.

Ente pake armor dewan bawaan dr server kan? Apa storelist yang udah di share sama @fajrigusnadi ?

Kalo iya ente pake yg dishare @fajrigusnadi . Itu dia armor dewannya udah dimodif jadi lvl 70.

so ente tinggal spawn aja jade lvl nya. %*irjad05





avatar
watch
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 328

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postwatch on 12th December 2017, 10:52 am

Valkyrie wrote:@watch itu char mu lvl brp gan?

Stau gw bawaan dr server itu armor lvl 65. Client side nya aja yang lvl 50.

Ente pake armor dewan bawaan dr server kan? Apa storelist yang udah di share sama @fajrigusnadi ?

Kalo iya ente pake yg dishare @fajrigusnadi . Itu dia armor dewannya udah dimodif jadi lvl 70.

so ente tinggal spawn aja jade lvl nya. %*irjad05

@Valkyrie wah ane baru test charnya lvl 60 bro,storelist udh pake yg pnya bro @FajriGusnadi ,nice info bro ane coba dl sarannya,thks
avatar
Franco


Posts : 113

Reputation : 106

Points : 402

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 12th December 2017, 1:00 pm





avatar
RFPSC.Bot


Posts : 61

Reputation : 0

Points : 373

Base Class : Warrior

View user profile

PostRFPSC.Bot on 13th December 2017, 7:29 pm

Problem seems solved.

Thread locked.
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum