Rising Force Private Server Community » Rising Force » RF General Discussion » Solved thanks yg sudah ngasih tau

AuthorTopic: Solved thanks yg sudah ngasih tau

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 24/12/2017, 4:26 am »

ardiifs

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Solved, thankz



Last edited by ardiifs on 14/1/2018, 12:51 am; edited 1 time in total

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 24/12/2017, 10:34 am »

Messi

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Sorry gan stau gw itu module dr dev hackshield russia.. blm ada leaked version or share version nya..

Cuma rf ps yg pake hs russia doang kan yg bisa bgtu.. ntr ada chat “guard” nya.

Jd kyknya gbsa.. tapi kalo ente expert programing bisa kali cari caranya Very Happy

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 24/12/2017, 10:53 am »

ardiifs

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Owalah, kalo buat sistem daily quest bisa gk um

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 24/12/2017, 11:32 am »

Messi

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Itu juga module dr hs russia kyknya deh... but coba aja Server side : quest.dat
Client server : quest.edf

Pake strs & buka pake structorian mgkn ntr bakal nemu clue nya... i dont know anymore Mewek

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 25/12/2017, 8:01 am »

ardiifs

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Kalo membuat PVP capsule gimana om ?

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 25/12/2017, 9:22 am »

Pendatangbaru

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] pvp capsule juga module dr russia developer.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Fyi fitur fitur rfps jaman sekarang rata rata pada pake module developer russia

Solved thanks yg sudah ngasih tau
« on: on 15/1/2018, 11:25 am »

Admin

Administrator

avatar

View user profile http://rfps-community.forumotion.com
Locked.


__________________________________________________________________________________________



RFPS- Community


[You must be registered and logged in to see this link.]

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum