Rising Force Private Server Community » Rising Force » RF General Discussion » [Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM

AuthorTopic: [Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM

[Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM
« on: on 30/12/2017, 6:25 pm »

Ordianz

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Halo semuanya saya member baru, salam kenal...
1. Saya mau tanya knp setiap beli arrmor dewan selalu DC ya ? (saya pake server file By Fyurith)
2. Cara menggunakan Panel GM itu gmn ya gan, krn guide di y*utube agak g jelas dan bhs nya dewa? soalnya g bisa connect walaupun udah ane pindahin ke folder rf client nya...

Mohon bantuannya para senior yg sudah berpengalaman  Tos

[Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM
« on: on 30/12/2017, 8:44 pm »

Pendatangbaru

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
E1. [You must be registered and logged in to see this link.]

2. Panel Csp? Atau panel gm yang di share [You must be registered and logged in to see this link.] di thread rf offline? Kalo panel [You must be registered and logged in to see this link.] ada caranya kok search ada di thread rf pffline nya

[Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM
« on: on 30/12/2017, 10:18 pm »

Ordianz

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:E1. [You must be registered and logged in to see this link.]

2. Panel Csp? Atau panel gm yang di share [You must be registered and logged in to see this link.] di thread rf offline? Kalo panel [You must be registered and logged in to see this link.] ada caranya kok search ada di thread rf pffline nya

Thanks banget gan, sudah ketemu. trims  Very Happy

[Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM
« on: on 31/12/2017, 11:21 am »

View user profile
Problem Solved.

Thread Locked.


__________________________________________________________________________________________



RFPS- Community


[You must be registered and logged in to see this link.]

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum