Rising Force Private Server Community » Rising Force » RF General Discussion » HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66

AuthorTopic: HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 4/1/2018, 11:28 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
PT ERROR LEVEL BELLS 59 'PT'NYA SESUAI PAS LEVEL 66 GA GM MALAH BALIK 99/1 BUKANNYA GM ???

SUDAH DELETE TABLE GENERAL TERUS EXECUTE LAGI

UDAH PAKE PAINEL ADMIN

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 10:29 am »

Hayabusa

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Ente pake mssl query ya gan? Pake yg panel gm capiroto aja lgsg tinggal klik doang kok Very Happy

Takutnya kalo utak atik database ngeri salah yg ujung ujung nya hrs restore ulang lagi -_-

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 12:48 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] iya om kalau pake panel caranya gimana?

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 1:49 pm »

Hayabusa

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] di thread rf offline 2.2.3.2 page ke 2 ada tutorial nya di post sama pak [You must be registered and logged in to see this link.]

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 4:16 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] tetep untuk launcher ranger sama force aja yang error

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 4:34 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 4:43 pm »

Hayabusa

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] mungkin itu udah ke execute di database gan, coba aja restore ulang dr database nya

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 5/1/2018, 5:03 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
OK gan ane coba [You must be registered and logged in to see this link.]

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 6/1/2018, 2:31 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Tetep ga bisa gan ada yang bisa memberi masukkan yang lain?

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 6/1/2018, 3:56 pm »

iPhone

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
sebelumnya pernah modif script zoneserver atau ga bro?

Kalo nggak, 

Coba pake rf bin yg dr thread rf offline tiban ke client rf nya.

Kalo mah error coba restore character.edf di data table / restore seluruh folder data table client rf nya ke data table murni

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 6/1/2018, 10:21 pm »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Belum OM. OK saya coba

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 7/1/2018, 2:25 am »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] apakah rfnya ga bisa buka 2 client ?

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 7/1/2018, 10:03 am »

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] pc ente high spec gak? Kalo high spec ntr gw kasih link tentang dual login. Soalnya haram hukumnya dishare secara publik Ngakak

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 10/1/2018, 2:44 am »

Bayu

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] sukur gan high end kalau ga bisa share publick bisa PM gan ane cuman pemain biasa yang pingin edit - edit

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 14/1/2018, 12:49 am »

ardiifs

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Delete dulu databasenya, lalu restore database yg fresh  lalu excu pakek panel GM done

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 19/1/2018, 5:27 pm »

Ark06

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Gan Mau Up Lagi ane juga masalahnya sama nih di ACC skill jarak jauhnya gak GM apa udah bisa solve ?
mohon bantuannya master

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 19/1/2018, 10:50 pm »

HammerHead

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] jgn pake yg msql query, pake yg panel gm di thread rf offline. Kalo udah terlanjur, restore ulang database kayaknya bakal solve. Jgn lupa apus backupan databasenya dlu (mdf, dll)

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 20/1/2018, 8:35 am »

Ark06

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] jgn pake yg msql query, pake yg panel gm di thread rf offline. Kalo udah terlanjur, restore ulang database kayaknya bakal solve. Jgn lupa apus backupan databasenya dlu (mdf, dll)
[You must be registered and logged in to see this link.] fitur yang mana yah yang di panel gm.. ane bingung jga sih.. haha

HELP !!!! PT ERROR LEVEL 66
« on: on 21/1/2018, 9:42 pm »

View user profile
Problem Solved.

Tread Locked.


__________________________________________________________________________________________



RFPS- Community


[You must be registered and logged in to see this link.]

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum