[SOLVED] ASK Cash related :Item Price Different

View previous topic View next topic Go down

avatar
kenasuka
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 225

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postkenasuka on 13/3/2018, 7:00 am

seperti judulnya ane mau tanya setiap beli di cash shop selalu muncul tulisan itu, kalo ane cari2 di mbah google katanya ada perbedaan versi rf nya tapi ane ga dapet pencerahanya cara fix nya 
mohon bantuanya semuanya
avatar
Franco


Posts : 110

Reputation : 106

Points : 369

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 14/3/2018, 4:57 pm

harga nya beda tuh bro server side sm client side nya.

Coba cek disini http://rfps-community.forumotion.com/t230-solved-ask-hissy-potion?highlight=hissy




avatar
kenasuka
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 225

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postkenasuka on 17/3/2018, 1:03 pm

ane kalo edit item.dat kok keluarnya gini ya gan ga kayak di bagian guide
avatar
HammerHead
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 34

Reputation : 3

Points : 384

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

PostHammerHead on 17/3/2018, 2:15 pm

Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
avatar
kenasuka
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 3

Reputation : 0

Points : 225

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Postkenasuka on 17/3/2018, 4:03 pm

@HammerHead wrote:Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
ane mau edit item NPC gan tapi kok bahasanya dewa gitu
avatar
HammerHead
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 34

Reputation : 3

Points : 384

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

PostHammerHead on 17/3/2018, 5:59 pm

@kenasuka wrote:
@HammerHead wrote:Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
ane mau edit item NPC gan tapi kok bahasanya dewa gitu

yaitu coba pake strs yg ane share
avatar
RFPSC.Bot


Posts : 60

Reputation : 0

Points : 342

Base Class : Warrior

View user profile

PostRFPSC.Bot on 23/3/2018, 9:06 pm

Problem considered as solved.

Thread locked.
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum