[SOLVED] ASK Cash related :Item Price Different

View previous topic View next topic Go down

avatar
kenasuka
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3
Reputation : 0
Points : 311
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

Postkenasuka on 13th March 2018, 7:00 am

seperti judulnya ane mau tanya setiap beli di cash shop selalu muncul tulisan itu, kalo ane cari2 di mbah google katanya ada perbedaan versi rf nya tapi ane ga dapet pencerahanya cara fix nya 
mohon bantuanya semuanya
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 14th March 2018, 4:57 pm

harga nya beda tuh bro server side sm client side nya.

Coba cek disini http://rfps-community.forumotion.com/t230-solved-ask-hissy-potion?highlight=hissy




avatar
kenasuka
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3
Reputation : 0
Points : 311
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

Postkenasuka on 17th March 2018, 1:03 pm

ane kalo edit item.dat kok keluarnya gini ya gan ga kayak di bagian guide
avatar
HammerHead
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 34
Reputation : 3
Points : 470
Base Class : Ranger LC ( Acc )
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
View user profile

PostHammerHead on 17th March 2018, 2:15 pm

Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
avatar
kenasuka
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 3
Reputation : 0
Points : 311
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

Postkenasuka on 17th March 2018, 4:03 pm

@HammerHead wrote:Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
ane mau edit item NPC gan tapi kok bahasanya dewa gitu
avatar
HammerHead
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 34
Reputation : 3
Points : 470
Base Class : Ranger LC ( Acc )
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
View user profile

PostHammerHead on 17th March 2018, 5:59 pm

@kenasuka wrote:
@HammerHead wrote:Itu jadinya edit cash shop apa item gan? Bingung kalo kek gtu strs nya salah tuh, coba strs yang lain.


Atau coba pakai strs ini. http://velocicosm.com/G5O2

credit & dishare sm pak @FajriGusnadi Very Happy
ane mau edit item NPC gan tapi kok bahasanya dewa gitu

yaitu coba pake strs yg ane share
avatar
RFPSC.Bot
Bot
Bot
Posts : 62
Reputation : 0
Points : 430
Base Class : Warrior
View user profile

PostRFPSC.Bot on 23rd March 2018, 9:06 pm

Problem considered as solved.

Thread locked.
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum