Welcome to the new RFPSC !

Hi Guest , Welcome to the new RFPSC ! We had several updates includes themes and many more. You can see the changelog here


New to RFPSC? Dont know how to make a topic?

Hi Guest , Now you can create fast topic on the right widget! Give it a try!


We got new Features!

Hi Guest , We got a new features called "status" , now you can share your own status for your profile!
Or you can also update your status by using the status update on the right widget!
Give it a try!

You are not connected. Please login or register

[SOLVED] selalu Mental Ketika klik Launcher

By

reply in this page topic

sumicumi

sumicumi

Member
Mohon bantuan nya mas bro semua..
saya sudah cari di TS di forum ini dan sudah ikutin juga step by step yg di bahas di tread di forum ini
namun sampai sekarang saya masih belum bisa main di karenakan Gagal ketika menjalankan Launcher nya muncul
"Connecting to launcher Server" abis itu Hilang gtu aja
mungkin ada yang bisa bantu saya Nangis Nangis Nangis Doa Doa Doa

Messi

Messi

Member
Emulator nya cek lagi gan.. 

Os nya win brp? Kalo win10 brarti sm kyk agan asus ane krg tahu kalo win10 jd kalo win10 bisa lgsg tanyain aja ke ragezone Very Happy

sumicumi

sumicumi

Member
windows 7 bro..
emulator sih ane dah ikutin tutorial sih.. cma mash bgng aja knp mental nya

launcher nya udah coba launcher yg di folder emulator, setting ip & di drag ke newrf.cab dan di paste ke client rf nya?

jgn lupa R3engine language=USA

sumicumi

sumicumi

Member
sudah bisa gan..
ternyata apache di service nya ga start begitu ane start baru bisa maen..

El Morad

El Morad

Global Moderator
Problem solved. +1 dari gw karena udah kasih solusi troubleshoot.

Thread locked.

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here


Sign In Now