[SHARE] Filter Loot RF 2018

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

avatar
FajriGusnadi
Founder
IGN : Fjrgsnd
Posts : 122

Reputation : 19002

Points : 2147484028

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 30th September 2018, 12:13 am



Thread dibuka untuk member umum perihal sebelumnya untuk member VIP, untuk melihat link download di halaman pertama, kamu harus mereply thread ini dan refresh halaman pertama lagi, tolong jangan spam & junk.

Thread opened for all member not only VIP anymore, for reveal or show the download link on the first page post, you need reply this thread to view the download link, once you done reply, you need to refresh the first page and the link will be appear, please do not spam or junk.






 Dikarenakan WA saya masih error dan belum fix sampai sekarang, jadi untuk segala urusan donasi dan pemasangan iklan di forum atau daftar premium member RFPSC bisa hubungi saya melalui PM forum. Atau PM Official Staff forum lainya.





Thanks.
avatar
FajriGusnadi
Founder
IGN : Fjrgsnd
Posts : 122

Reputation : 19002

Points : 2147484028

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 30th September 2018, 12:16 am



Single Filter Loot manual yang dishare disini gratis, tetapi untuk kami menyediakan premium filter loot dengan 7 jenis filter yang bisa didapatkan dengan harga 75rb Rupiah. Contact Saya untuk lebih lanjut. Happy Looting!






 Dikarenakan WA saya masih error dan belum fix sampai sekarang, jadi untuk segala urusan donasi dan pemasangan iklan di forum atau daftar premium member RFPSC bisa hubungi saya melalui PM forum. Atau PM Official Staff forum lainya.





Thanks.
avatar
FajriGusnadi
Founder
IGN : Fjrgsnd
Posts : 122

Reputation : 19002

Points : 2147484028

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 30th September 2018, 12:23 am

Menggunakan filter loot ini berarti anda setuju segala resiko banned ataupun block IP ditanggung user masing - masing, karena itu diluar tanggung jawab Saya & RFPSC.
Filter Loot tidak akan selalu bekerja pada setiap RF, tergantung seberapa kuat encrypt server tersebut terutama dalam hal looting.
Bijak lah dalam penggunaan,di himbau agar tidak terlalu over dalam pemakaian ataupun show off dalam pemakaian.






 Dikarenakan WA saya masih error dan belum fix sampai sekarang, jadi untuk segala urusan donasi dan pemasangan iklan di forum atau daftar premium member RFPSC bisa hubungi saya melalui PM forum. Atau PM Official Staff forum lainya.





Thanks.
avatar
Messi
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 56

Reputation : 2

Points : 439

Base Class : Warrior

View user profile

PostMessi on 30th September 2018, 12:27 am

woghhhhhhhhhhhhhh mantapppp boskuu udah buat semua member ya?? kmrn VIP doang asyemm wakawkakk thankss jri  
avatar
Admin


Posts : 40

Reputation : 0

Points : 433

View user profile http://rfps-community.forumotion.com

PostAdmin on 30th September 2018, 12:34 am

@SULTAN wrote:Bikin yg bisa 2 loot please pegel euyy wkwkwkwk

Itu udah ada update 7 loot sekaligus, sikat aja cuma 75k.  Melet




avatar
Franco


Posts : 113

Reputation : 106

Points : 402

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 1st October 2018, 1:42 pm

@FajriGusnadi wrote:Yang masih bingung tolong post disini ya. Atau by PM gw, kalo mau fast response post di thread ini aja. Thx







Sekarang tersedia filter loot dengan fitur 7 jenis filter di script nya, Pemakaian cara sama dengan single filter loot diatas.


Price : 75k untuk script. Pembayaran via PM saya / XBL / Admin


cek pmmm  Private Message




Sponsored content

PostSponsored content

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum