Welcome to the new RFPSC !

Hi Guest , Welcome to the new RFPSC ! We had several updates includes themes and many more. You can see the changelog here


New to RFPSC? Dont know how to make a topic?

Hi Guest , Now you can create fast topic on the right widget! Give it a try!


We got new Features!

Hi Guest , We got a new features called "Cover Profile Picture" , now you upload your own cover picture for
your profile!
You can do that by clicking here and modify the Profile Cover Photo form with your Image URL !
Give it a try!

You are not connected. Please login or register

[SHARE] Dual login RF Offline

By

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

reply in this page topic

@Messi wrote:Coba pakai server files yang dari sini gan https://rf-dev.net/topic/154-rf-online-server-files-version-2232-golden-age/
Ohh oke mas,mungkin besok saya download siang siangan mas...nnti saya coba lagi mas

@Messi wrote:Coba pakai server files yang dari sini gan https://rf-dev.net/topic/154-rf-online-server-files-version-2232-golden-age/
waduh ga bisa juga bang,di zone servernya ttlisannya cuma 0/1 jadi pas we login satu 1/1 trus pas login 2 chr jadi 2/1 nah di situ kelempar zone servernya mas

Messi

Messi

RF Support
@rizky julianto wrote:
@Messi wrote:Coba pakai server files yang dari sini gan https://rf-dev.net/topic/154-rf-online-server-files-version-2232-golden-age/
waduh ga bisa juga bang,di zone servernya ttlisannya cuma 0/1 jadi pas we login satu 1/1 trus pas login 2 chr jadi 2/1 nah di situ kelempar zone servernya mas

Serius gan? di ane soalnya bisa, udah bener tuh buka server files folder nya dari server files yang ane share diatas? terutama zoneserver nya, atau coba tanya di link diatas aja  Bingung

@Messi wrote:
@rizky julianto wrote:
@Messi wrote:Coba pakai server files yang dari sini gan https://rf-dev.net/topic/154-rf-online-server-files-version-2232-golden-age/
waduh ga bisa juga bang,di zone servernya ttlisannya cuma 0/1 jadi pas we login satu 1/1 trus pas login 2 chr jadi 2/1 nah di situ kelempar zone servernya mas

Serius gan? di ane soalnya bisa, udah bener tuh buka server files folder nya dari server files yang ane share diatas? terutama zoneserver nya, atau coba tanya di link diatas aja  Bingung
iya gan,ane udah make files server yang ente kasih linknya... tapi tetap saja tidak bisa dual login Pusing

kadal89

kadal89

Member
mantap

pirloksma1

pirloksma1

Member
ntaps!!

ailham

ailham

Member
adau

kio9

kio9

Member
ya

ntappppppppppppp

amandemen

amandemen

Member
mas ini ko ane ga bisa main lan ya ?? setiap komputer yang bukan server mau login ko pas mau masuk server ada bacaan "due to the number of maxiumum user limit reached or network problem,it is impossible to connect to the server,code:183"

hasbullah

hasbullah

Member
coba dulu gan
thanks

arcmiller

arcmiller

Member
makasih

WIECO

WIECO

Member
up

vichan

vichan

Member
hallo

thankyou agan cheer cheer cheer dance dance

satriakun

satriakun

Member
naaah  ini dia yang dicari2.. 

satriakun

satriakun

Member
dicoba gann

hasbullah

hasbullah

Member
agak repot sih tapi harus teliti baru bisa work

deneth

deneth

Member
thx bang, di coba dulu

beau1515

beau1515

Member
@Supremacy wrote:
Code:
You need reply this thread to view the download link


[/color][/b][/i]

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 6]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here


Sign In Now