Rf Offline 2.2.3.2 GU Server Files + Full Tutorial

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

avatar
staniscp
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 443
Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )
View user profile

Poststaniscp on 1st November 2017, 5:32 pm

@FajriGusnadi bro itu yang RF bin di MediaApi ke block..
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 1st November 2017, 6:24 pm

@staniscp Nih gan gw bantu reupload Wink Link
avatar
staniscp
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 443
Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )
View user profile

Poststaniscp on 1st November 2017, 6:31 pm

Valkyrie wrote:@staniscp Nih gan gw bantu reupload Wink Link

Sama bro ga bisa.. Wkwkwkwk..
Ada drive g**gle ga? Atau d*opbox?  Mewek
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 1st November 2017, 6:39 pm

@staniscp nih via g drive Very Happy    link
avatar
staniscp
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 443
Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )
View user profile

Poststaniscp on 1st November 2017, 6:49 pm

Valkyrie wrote:@staniscp nih via g drive Very Happy    link

@Valkryie Thank you bro  Very Happy
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 1st November 2017, 7:26 pm

@staniscp hehehe sama sama gan Peace
avatar
dev1lmaycri
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 1
Reputation : 0
Points : 410
Base Class : Mage
View user profile

Postdev1lmaycri on 3rd November 2017, 12:49 am

Bin nya nggak bisa di download.. tolong suhu yang udah berhasil download kirim2 atau kasih link baru disini.. thanks  Kiss: Kiss:
avatar
666Prince
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 500
Base Class : Warrior
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
View user profile

Post666Prince on 3rd November 2017, 12:09 pm

@dev1lmaycri itu gan diatas post ente udah di reupload sama @valkyrie coba aja ada link gdrive sm mediafire nya kok.

Tolong pak fajri update link bin ke page 1 nya. Peace
avatar
Joaquin
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 14
Reputation : 0
Points : 445
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

PostJoaquin on 3rd November 2017, 12:24 pm

ini srius ram hrs 8gb minimum?
avatar
FajriGusnadi
Founder
Founder
Posts : 136
Reputation : 19003
Points : 2147484084
Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7
Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7
Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7
Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7
Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 3rd November 2017, 12:27 pm

@666Prince @dev1lmaycri Udah di update link bin nya di page 1, thanks udah reupload @Valkyrie Wink


@Joaquin tergantung sih, ram 2gb juga bisa kok, ram pc gw msh 2gb blm upgrade upgrade, cuma ya gitu agak berat & rawan crash / blue screen. Ya lebih baik diatas 2gb lah intinya, karena buka zoneserver nya itu berat ( buat pc gw )  Ngakak
avatar
Joaquin
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 14
Reputation : 0
Points : 445
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

PostJoaquin on 3rd November 2017, 12:29 pm

@fajrigusnadi wah curhat nih admin nya Ngakak  thankies gan buat info nya ada prepiew main di 2gb pc nya utk rf offline nya?  Very Happy Very Happy
avatar
Messi
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 84
Reputation : 3
Points : 524
Base Class : Warrior
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
View user profile

PostMessi on 3rd November 2017, 12:31 pm

Thanks berat @LocalAreaNetwork !!!! Awalnya stress gw pake dragon armor dc trus eh pas liat page per page ada patch dr ente wkwkwkw tq bosqueehh  Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss

btw kok gw gabisa ngasih reputasi yak? pgn gw kasih reputasion tuh si local wakakak Very Happy
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 3rd November 2017, 12:33 pm

@FajriGusnadi sama sama mas seneng bisa bantu gw hehehe Melet next gw bakal share tool ubah job dasar & race / karakter Very Happy btw gw juga masih bljr sih jadi saling sharing aja hehe
avatar
Xydonis
Moderator
Moderator
Posts : 56
Reputation : 7501
Points : 8004
Base Class : Ranger LC ( Acc )
Weap : Ancient Supernova Inferno [ Ultra Rare ] +7
Head : RFPS-C Leader Helmet Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Upper : RFPS-C Leader Upper Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Lower : RFPS-C Leader Lower Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Shoes : RFPS-C Leader Shoes Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Amulets : Black Blood Brother's Leash
Rings : Dagnu's Ring
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostXydonis on 3rd November 2017, 12:36 pm

avatar
FajriGusnadi
Founder
Founder
Posts : 136
Reputation : 19003
Points : 2147484084
Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7
Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7
Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7
Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7
Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 3rd November 2017, 12:42 pm

avatar
Joaquin
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 14
Reputation : 0
Points : 445
Base Class : Ranger LC ( Acc )
View user profile

PostJoaquin on 3rd November 2017, 12:46 pm

@FajriGusnadi mantappppppp  Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up
avatar
staniscp
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 443
Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )
View user profile

Poststaniscp on 4th November 2017, 1:18 am

Bro @Valkyrie gw dah install semua waktu mau jalanin launcher kok launchernya ga mau muncul2 ya? Yang harus di ubah apanya? Di new cabinet udah..
avatar
Franco
V. I. P
V. I. P
Posts : 120
Reputation : 106
Points : 465
Base Class : Warrior
Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7
Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7
Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 4th November 2017, 1:33 pm

@staniscp nih emulator nya bro http://viwright.com/W8Q lupa di masukin sm admin nya Ngakak

launcher gamuncul?

coba pastiin launcher udah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE bukan bekas modif rf ps,
pastiin launcher ip nya sama saat setup ( 127.0.0.1 )

pastiin udah setting emulator dengan benar.
avatar
staniscp
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 32
Reputation : 1
Points : 443
Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )
View user profile

Poststaniscp on 4th November 2017, 2:55 pm

Valkyrie wrote:@staniscp nih emulator nya bro https://drive.google.com/file/d/0Byn1F7l1dLcyZWNYaUlTbWN0eGc/view?usp=sharing lupa di masukin sm admin nya Ngakak

launcher gamuncul?

coba pastiin launcher udah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE bukan bekas modif rf ps,
pastiin launcher ip nya sama saat setup ( 127.0.0.1 )

pastiin udah setting emulator dengan benar.

@Valkyrie sudah benar bro setting emulatornya, dan launchernya juga sudah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE.. Atau bisa bantu bro lewat Team Viewer? Hahaha
avatar
Messi
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 84
Reputation : 3
Points : 524
Base Class : Warrior
Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]
View user profile

PostMessi on 4th November 2017, 6:10 pm

@staniscp bantu jawab om, coba rf bin nya pakai yang dishare diatas, trus r3engine.ini / r3engine.dll nya gitu lupa buka pake notepad ( lokasi file nya di folder rf pure ente ) kan ada language tuh indonesia ganti jadi USA trus save
Sponsored content

PostSponsored content

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum