Rising Force Private Server Community » Rising Force » RF General Discussion » Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level

AuthorTopic: Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level

Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level
« on: on 11/12/2017, 11:37 pm »

watch

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
Om mod min numpang tanya ane udh bs jalanin rf offline sampe up tp ada satu error ga bs pake armor dewan lvl 50 "unable to equip items: low skill level " armor dewan 45 bisa dipake ga ada masalah,mgkn master2 disini ada yg bisa bantu?ada kurang file apa ya?masternya ane pake golden mysteri pure..mohon bantuannya mastah

Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level
« on: on 12/12/2017, 12:26 am »

View user profile
Mgkn pt nya blm GM. Coba pake command %allskill 99999 ntr gm.

Kalo mau gm otomatis, pake panel gm capiroto yang udah gw post (ada di thread rf offline) cara pake nya di page 2 nya.

watch

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Mgkn pt nya blm GM. Coba pake command %allskill 99999 ntr gm.

Kalo mau gm otomatis, pake panel gm capiroto yang udah gw post (ada di thread rf offline) cara pake nya di page 2 nya.
Udah bro level bossme allskillpt udh dipake smua..yg armor dewan 45 bisa dipake ga ada masalah yg lvl 50 ga bs dipake udh coba di 3 race jg


View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] itu char mu lvl brp gan?

Stau gw bawaan dr server itu armor lvl 65. Client side nya aja yang lvl 50.

Ente pake armor dewan bawaan dr server kan? Apa storelist yang udah di share sama [You must be registered and logged in to see this link.] ?

Kalo iya ente pake yg dishare [You must be registered and logged in to see this link.] . Itu dia armor dewannya udah dimodif jadi lvl 70.

so ente tinggal spawn aja jade lvl nya. %*irjad05

Ask ga bs pake armor dewan lvl 50 low skill level
« on: on 12/12/2017, 10:52 am »

watch

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes

avatar

View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] itu char mu lvl brp gan?

Stau gw bawaan dr server itu armor lvl 65. Client side nya aja yang lvl 50.

Ente pake armor dewan bawaan dr server kan? Apa storelist yang udah di share sama [You must be registered and logged in to see this link.] ?

Kalo iya ente pake yg dishare [You must be registered and logged in to see this link.] . Itu dia armor dewannya udah dimodif jadi lvl 70.

so ente tinggal spawn aja jade lvl nya. %*irjad05

[You must be registered and logged in to see this link.] wah ane baru test charnya lvl 60 bro,storelist udh pake yg pnya bro [You must be registered and logged in to see this link.] ,nice info bro ane coba dl sarannya,thks


View user profile
[You must be registered and logged in to see this link.]


View user profile
Problem seems solved.

Thread locked.


__________________________________________________________________________________________



RFPS- Community


[You must be registered and logged in to see this link.]

Sponsored content



View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum