[SOLVED] [Ask] DC Beli Arrmor Dewan & Guide Panel GM

View previous topic View next topic Go down

avatar
Ordianz
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 8

Reputation : 0

Points : 332

Base Class : Warrior

View user profile

PostOrdianz on 30th December 2017, 6:25 pm

Halo semuanya saya member baru, salam kenal...
1. Saya mau tanya knp setiap beli arrmor dewan selalu DC ya ? (saya pake server file By Fyurith)
2. Cara menggunakan Panel GM itu gmn ya gan, krn guide di y*utube agak g jelas dan bhs nya dewa? soalnya g bisa connect walaupun udah ane pindahin ke folder rf client nya...

Mohon bantuannya para senior yg sudah berpengalaman  Tos
avatar
Pendatangbaru
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 43

Reputation : 1

Points : 411

Base Class : Warrior

Head : Special Purchase Halloween Scream Mask +7 [ SSR ]

View user profile

PostPendatangbaru on 30th December 2017, 8:44 pm

E1. http://rfps-community.forumotion.com/t85p50-rf-offline-2-2-3-2-gu-server-files-full-tutorial#258

2. Panel Csp? Atau panel gm yang di share @valkyrie di thread rf offline? Kalo panel @valkyrie ada caranya kok search ada di thread rf pffline nya
avatar
Ordianz
RFPSC Newcomers
RFPSC Newcomers
Posts : 8

Reputation : 0

Points : 332

Base Class : Warrior

View user profile

PostOrdianz on 30th December 2017, 10:18 pm

@Pendatangbaru wrote:E1. http://rfps-community.forumotion.com/t85p50-rf-offline-2-2-3-2-gu-server-files-full-tutorial#258

2. Panel Csp? Atau panel gm yang di share @valkyrie di thread rf offline? Kalo panel @valkyrie ada caranya kok search ada di thread rf pffline nya

Thanks banget gan, sudah ketemu. trims  Very Happy
avatar
RFPSC.Bot


Posts : 61

Reputation : 0

Points : 401

Base Class : Warrior

View user profile

PostRFPSC.Bot on 31st December 2017, 11:21 am

Problem Solved.

Thread Locked.
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum