Rising Force Private Server Community
!
Welcome to RFPS-C Join us now to access all of our features. Once you join us, you can make any topic to talk in this forum, given the reputation of a fellow member, design your profile, and much more. If you already have an account, Login here. If you don't have an account, create one here.

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

on 12/11/2017, 4:25 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Hallo sesepuh..
Mau tanya nih :
1. Apa itu STRS?
2. Bagaimana bikin STRS? Dengan tools apa?
3. Liat dari forum sebelah ada yang punya launcher.strs, RFOnlineRU.strs, ada ga selain strs itu?

Mohon pencerahannya master.  Mikir Doa

View user profile

on 12/11/2017, 9:59 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
1. strs itu semacem form otomatis gitu gan jadi gausah harus edit manual & cari adress address gitu, apalagi cari offset gitu.. pusyinggg deh pasti Ngakak Ngakak
gmn ya, susah juga jelasin nya mending sih lgsg cobain lgsg Ngakak

2. nih cara bikin strs dari forum rz develop rf : [You must be registered and logged in to see this link.]

3. ada, nih... [You must be registered and logged in to see this link.]

View user profile

on 13/11/2017, 10:44 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
[You must be registered and logged in to see this link.] Itu yang ke 3 dari Prin*eRoy bukan ya?  Ngakak

View user profile

on 13/11/2017, 11:35 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
[You must be registered and logged in to see this link.] gtau juga sih gw pake strs dr forum rf dev russia dlu Ngakak kan ada creditnya di strsnya buka aja pake notepad Ngakak Ngakak

View user profile

on 13/11/2017, 11:46 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
[You must be registered and logged in to see this link.] tau gag cara ubah PT? Pertama kali main kan PT masih jalan tuh, biar GM gimana? Skillnya juga dong kalau boleh.. Xixixixi thank you  Very Happy

View user profile

on 14/11/2017, 11:09 am

[You must be registered and logged in to see this link.] Pake ini gan [You must be registered and logged in to see this link.]

penjelasan nya disini [You must be registered and logged in to see this link.]

View user profile http://rfps-community.forumotion.com

on 14/11/2017, 6:28 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
[You must be registered and logged in to see this link.] oke makasih mimin, saya lupa ada tutor bahasa indonesianya, ketinggalan di belakang sih..  Ngakak

View user profile

on 14/11/2017, 6:30 pm

avatar

Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
bah baru mau bantu jawab udah dijawab aja wkwkw ada cara manual juga seh, tapi ga worth lah ribet juga.. itu panel udah paket komplit lah istilahnya Ngakak Ngakak Ngakak Ngakak Thumb Up Thumb Up Thumb Up

View user profile

on 14/11/2017, 10:05 pm

Solved ya?
Thread locked. Shake Hand

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum