Rf Offline 2.2.3.2 GU Server Files + Full Tutorial

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

avatar
Joaquin
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 12

Reputation : 0

Points : 292

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

PostJoaquin on 3/11/2017, 12:29 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wah curhat nih admin nya Ngakak  thankies gan buat info nya ada prepiew main di 2gb pc nya utk rf offline nya?  Very Happy Very Happy
avatar
Messi
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 50

Reputation : 2

Points : 338

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

PostMessi on 3/11/2017, 12:31 pm

Thanks berat [You must be registered and logged in to see this link.] !!!! Awalnya stress gw pake dragon armor dc trus eh pas liat page per page ada patch dr ente wkwkwkw tq bosqueehh  Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss: Kiss

btw kok gw gabisa ngasih reputasi yak? pgn gw kasih reputasion tuh si local wakakak Very Happy
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 3/11/2017, 12:33 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] sama sama mas seneng bisa bantu gw hehehe Melet next gw bakal share tool ubah job dasar & race / karakter Very Happy btw gw juga masih bljr sih jadi saling sharing aja hehe
avatar
Xydonis
Moderator
Posts : 50

Reputation : 7500

Points : 7846

Nation : Germany

Base Class : Ranger LC ( Acc )

Weap : Ancient Supernova Inferno [ Ultra Rare ] +7

Head : RFPS-C Leader Helmet Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7

Upper : RFPS-C Leader Upper Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7

Lower : RFPS-C Leader Lower Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Shoes : RFPS-C Leader Shoes Ways Destructor [ ULTRA RARE [ +7
Amulets : Black Blood Brother's Leash
Rings : Dagnu's Ring
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostXydonis on 3/11/2017, 12:36 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]  Lengkap disini panduan mengenai forum [You must be registered and logged in to see this link.] Shake Hand
avatar
FajriGusnadi
Founder
Posts : 107

Reputation : 19002

Points : 2147483933

Nation : Indonesia

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 3/11/2017, 12:42 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Joaquin
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 12

Reputation : 0

Points : 292

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

PostJoaquin on 3/11/2017, 12:46 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] mantappppppp  Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up Thumb Up
avatar
staniscp
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 30

Reputation : 1

Points : 290

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )

View user profile

Poststaniscp on 4/11/2017, 1:18 am

Bro @[You must be registered and logged in to see this link.] gw dah install semua waktu mau jalanin launcher kok launchernya ga mau muncul2 ya? Yang harus di ubah apanya? Di new cabinet udah..
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 4/11/2017, 1:33 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] nih emulator nya bro [You must be registered and logged in to see this link.] lupa di masukin sm admin nya Ngakak

launcher gamuncul?

coba pastiin launcher udah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE bukan bekas modif rf ps,
pastiin launcher ip nya sama saat setup ( 127.0.0.1 )

pastiin udah setting emulator dengan benar.
avatar
staniscp
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 30

Reputation : 1

Points : 290

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )

View user profile

Poststaniscp on 4/11/2017, 2:55 pm

Valkyrie wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] nih emulator nya bro [You must be registered and logged in to see this link.] lupa di masukin sm admin nya Ngakak

launcher gamuncul?

coba pastiin launcher udah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE bukan bekas modif rf ps,
pastiin launcher ip nya sama saat setup ( 127.0.0.1 )

pastiin udah setting emulator dengan benar.

[You must be registered and logged in to see this link.] sudah benar bro setting emulatornya, dan launchernya juga sudah di taruh di folder RF 2.2.3.2 yang PURE.. Atau bisa bantu bro lewat Team Viewer? Hahaha
avatar
Messi
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 50

Reputation : 2

Points : 338

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

PostMessi on 4/11/2017, 6:10 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] bantu jawab om, coba rf bin nya pakai yang dishare diatas, trus r3engine.ini / r3engine.dll nya gitu lupa buka pake notepad ( lokasi file nya di folder rf pure ente ) kan ada language tuh indonesia ganti jadi USA trus save
avatar
staniscp
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 30

Reputation : 1

Points : 290

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )

View user profile

Poststaniscp on 4/11/2017, 6:32 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] bantu jawab om, coba rf bin nya pakai yang dishare diatas, trus r3engine.ini / r3engine.dll nya gitu lupa buka pake notepad ( lokasi file nya di folder rf pure ente ) kan ada language tuh indonesia ganti jadi USA trus save
[You must be registered and logged in to see this link.] ga ane ganti sudah bahasa USA om.

avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 4/11/2017, 6:53 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] coba gan pake emulator gw nih udah di set 127.0.0.1 , tinggal copas aja ke folder ente pas install appserv, misal ente install di C: ntr disitu ada folder appserv, copas ini isinya file gw ke folder itu.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Jgn lupa ntwdblib.dll nya copas ke folder Windows , Folder System32 & Folder SysWOW64

kalo udah abis itu coba restart pc, biasanya launcher error gitu kendala nya pasti di emulator...
avatar
Joaquin
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 12

Reputation : 0

Points : 292

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

PostJoaquin on 4/11/2017, 7:02 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] gan itu rf offline ente udah modif apa standar?
avatar
staniscp
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 30

Reputation : 1

Points : 290

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )

View user profile

Poststaniscp on 4/11/2017, 9:37 pm

Valkyrie wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] coba gan pake emulator gw nih udah di set 127.0.0.1 , tinggal copas aja ke folder ente pas install appserv, misal ente install di C: ntr disitu ada folder appserv, copas ini isinya file gw ke folder itu.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Jgn lupa ntwdblib.dll nya copas ke folder Windows , Folder System32 & Folder SysWOW64

kalo udah abis itu coba restart pc, biasanya launcher error gitu kendala nya pasti di emulator...
[You must be registered and logged in to see this link.] sudah dicoba bro tapi tetep ga bisa..
Cuma sampai connecting to launcher terus ga muncul apa2 bro.
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 4/11/2017, 9:57 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] launchernya udah dibikin di newrf.cab? Coba ditonton ulang terus aja gan vid yg emulator setup pastiin udah sama persis soalnya ane ga ada kendala jg install pake cara yg dishare admin sini Mouth Chained
avatar
Messi
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 50

Reputation : 2

Points : 338

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

View user profile

PostMessi on 4/11/2017, 10:01 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] os ente apa gan?
avatar
staniscp
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 30

Reputation : 1

Points : 290

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger ( Bellato Cora Acc )

View user profile

Poststaniscp on 4/11/2017, 10:02 pm

Valkyrie wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] launchernya udah dibikin di newrf.cab? Coba ditonton ulang terus aja gan vid yg emulator setup pastiin udah sama persis soalnya ane ga ada kendala jg install pake cara yg dishare admin sini Mouth Chained
[You must be registered and logged in to see this link.] iya bro sudah bro.. newrf.cab diapain nantinya itu bro? di extract atau gimana?
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 4/11/2017, 11:50 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] sorry bro salah mksd ane NewCab.bat, Pastiin nama launcher nya RFOnline bkn RF Online ( gapakai spasi ) trus drag launcher nya ke NewCab.bat , kalo udah ada proses 100% gitu brarti udah di buat, copas launcher ke folder rf nya..



opsi lain :

install ulang fresh rf lyt* client 2.2.3.2 lyto.
avatar
toplayz212
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 12

Reputation : 0

Points : 274

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Posttoplayz212 on 5/11/2017, 10:35 pm

Misi om tante, instal RFnya sukses. tapi ada satu problem pas waktu beli armor dewan rfku mental terputus dari server. kira kira kenapa ya?? mohon pencerahanya makasih....
avatar
FajriGusnadi
Founder
Posts : 107

Reputation : 19002

Points : 2147483933

Nation : Indonesia

Weap : The Mythical Luxury Axe of Lucifer Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Shield : The Great Holy Shield of World Conqueror [ PRICELESS RARITY ] +7

Head : Mythical Superior Mask of Angel of Death [ PRICELESS RARITY ] +7

Upper : Holy Breastplate of Immortality [U] [ PRICELESS RARITY ] +7

Lower : Holy Breastplate of Immortality [L] [ PRICELESS RARITY ] +7
Shoes : Holy Breastplate of Immortality [S] [ PRICELESS RARITY ] +7
Amulets :  RFPS-C Team CEO Amulet
Rings :  RFPS-C Team CEO Rings
Booster : RFPS-C Team Booster
View user profile

PostFajriGusnadi on 6/11/2017, 12:19 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

ada 2 opsi :

- Spawn pakai code GM
- Edit NPC Store


Kenapa DC?  (Secara Server Side )Karena Item di NPC Hero tersebut blm ada kode armor dewan nya, alias hanya visual, jadi pas di beli lgsg DC. ( Secara Client Side ) item terlihat di npc.

Server Side : Item ada di dan udah di input dlm server
Client Side : Visual


Edit NPC Store pakai Strs dan Structorian, ini agak ribet sih tapi nanti gw bakal jelasin caranya gmn untuk skrg gw cm bisa kasih sample sample nya dulu aja. Soalnya gw juga masih blm begitu paham edit NPC.


Btw ini store.dat gw udah gw modif armor dewan bisa di beli di npc, [You must be registered and logged in to see this link.]

Cara pakai nya : Tinggal Copas aja ke Folder Zonsever -> RF_Bin-> Script . Pilih Yes To All


Kalo mau bereksperimen sendiri, bisa cari sndiri strs nya di google / mgkn nanti ada anak forum sini yang share.

Untuk npc :

Storelist.strs untuk Storelist.dat ( Server Side )
Store.Strs untuk Store.edf ( edf hrs convert dulu ke dat ) ( Client Side )


NOTE : File store armor dewan gw ini armor level 70! Kalo mau pake harus pake jade level dulu. ( %*irjad05 ) . Atau lo bisa edit sendiri pake strs yang udah gw share.


Last edited by FajriGusnadi on 17/12/2017, 10:34 pm; edited 1 time in total








 Dikarenakan WA saya masih error dan belum fix sampai sekarang, jadi untuk segala urusan donasi dan pemasangan iklan di forum RFPSC bisa hubungi saya melalui PM forum. Atau PM Official Staff forum lainya.





Thanks.


Fajri.
avatar
toplayz212
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 12

Reputation : 0

Points : 274

Nation : Indonesia

Base Class : Ranger LC ( Acc )

View user profile

Posttoplayz212 on 6/11/2017, 3:59 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
Oh begitu yah om siap siap makasih buat pencerahanya. Ijin sedot filenya dulu ya om... Very Happy
avatar
dimasnops
Newborn Noob Heroes
Newborn Noob Heroes
Posts : 1

Reputation : 0

Points : 256

Nation : Indonesia

Base Class : Specialist ( Acc )

View user profile

Postdimasnops on 6/11/2017, 4:56 pm

kalo error kayak gini gimana? saya pusing g bs benerin ini  Mewek

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Franco


Posts : 108

Reputation : 106

Points : 301

Nation : Indonesia

Base Class : Warrior

Weap : Blessed Enchanted Mace of Marshal [ VERY RARE ] +7

Shield : Ancient Shield of Leonidas [ VERY RARE ] +7

Head : Luxury Imperial Helmet of Human Council [ VERY RARE ] +7

Upper : Luxury Imperial Robe of Human Council [ VERY RARE ] +7

Lower : Luxury Imperial Pant of Human Council [ VERY RARE ] +7
Shoes : Luxury Imperial Shoes of Human Council [ VERY RARE ] +7
View user profile

PostFranco on 6/11/2017, 5:08 pm

SQL to Play on Windows 10 64bit




Gw mau share aja kali aja ada yang pake win 10 yg kebingungan mau pasang SQL nya, coba download sql ini 


SQLEXPRADV_x64_ENU.exe

[You must be registered and logged in to see this link.]

Atau pakai 

SQLEXPR_x64_ENU.exe & SQLManagementStudio_x64_ENU.exe
avatar
Admin
Administrator
Posts : 38

Reputation : 0

Points : 336

Nation : Indonesia

View user profile http://rfps-community.forumotion.com

PostAdmin on 9/11/2017, 12:03 am

Thread Dikunci. Untuk pembahasan lebih lanjut mengenai problem saat penginstallan maupun hal lain nya yang berkaitan dengan RF Offline, bisa membuat thread baru baru dengan cara klik " Create New Topic "

Isi judul dengan problem kamu, kemudian jelaskan problem mu.



Penguncian thread dilakukan untuk membuat member forum lebih aktif lagi dalam berposting.

Thanks.
Shake Hand
Sponsored content

PostSponsored content

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum